Sobre mi

Darrera d’una foto hi ha una petita història de Barcelona

Bàrbara Històries de Barcelona

Sóc barcelonina i m’encanta mirar la meva ciutat: Barcelona.

M’agrada olorar-la, escoltar-la, observar-la, menjar-me-la i veure-la canviar.

He vist mil i unes Barcelones, la viscuda: dels 80, la dels 90, dels 2000 i 2010, i la que cada dia descobreixo. La Barcelona del passat és la que més m’atrau ja que no la vaig viure però intento documentar-me cercant en les històries dels meus avantpassats, de les persones de la ciutat, llibres, biblioteques…

Sóc llicenciada en Història de l’Art  per la UB, amb un màster d’Arquitectura i Disseny i amb el certificat d’Aptitud Pedagògica sota el braç, però  mai he pogut (o he volgut) dedicar-me.

He treballat sempre en el món digital que m’apassiona. Sóc freelance des de fa anys i tinc el meu propi negoci  (a EBAVS/) on faig consultoria SEO, UX, analítica web, gestiono projectes digitals, creo estratègies, preparo wireframes, maqueto i fins i tot sóc capaç de crear un cartell. He quedat finalista en el cartell de les festes Gràcia i guanyadora en el cartell de les festes del Guinardó.

Finalment m’he decidit a engegar un petit projecte personal on uneixo la meva passió digital amb el vessant històric. A través de la fotografia i la història documentada de Barcelona vull crear microrelats (ficticis o reals) que ajuden a qualsevol a entendre la Barcelona del passat, la d’ara i del futur. Barcelona és una ciutat única i els últims aconteixements així ho demostren: el 17 d’agost de 2017, o el 20 de setembre de 2017.

Aquest és el meu tribut a la Barcelona on vaig néixer, on he crescut, on vaig anar a escola, on vaig fer els meus primers amics i amors, on em vaig casar i he tingut els meus fills, a la Bar-cel-ona que té molt de mi.

Espero que gaudiu tant com jo ho estic fent. Barcelona m’enamora.